Biorend-R Capnodis 50 Εκατομμύρια Άτομα

Ωφέλιμοι νηματώδεις για την καταπολέμηση του καπνώδη, της ζευζέρας και άλλων ξυλοφάγων εντόμων.

43.00 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Τα ωφέλιμα έντομα παραδίδονται κάθε Πέμπτη μόνο εφόσον έχουν παραγγελθεί και πληρωθεί έως την Παρασκευή στις 14:00
Εάν επιθυμείτε αποστολή στο χώρο σας και όχι παραλαβή από το κατάστημα μας, θα πρέπει να τα προσθέσετε μόνα τους στο καλάθι χωρίς άλλα προϊόντα σαν ξεχωριστή παραγγελία.
Κωδικός προϊόντος: 200-661-063 Κατηγορία:
Μάρκες:Bioinsecta

Ιδανικό για την αντιμετώπιση του καπνώδη, της ζευζέρας και άλλων ξυλοφάγων εντόμων.

Kαλλιέργειες:

Χρησιμοποιείται σε δενδρώδεις καλλιέργειες όπως ροδακινιές, βερικοκιές κ.α.

Εφαρμογή:

Προτιμούμε οι εφαρμογές να γίνονται αργά το σούρουπο καθώς οι νηματώδεις είναι ευαίσθητοι στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Σε δοχείο που περιέχει περίπου 5-10 λίτρα νερό, προσθέτουμε τους νηματώδεις και αναδεύουμε για 2‐3 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε την ανάλογη δόση Biorend‐R και συνεχίζουμε την ανάδευση έως ότου γίνει ομοιογενές μείγμα. Τέλος, αδειάζουμε το δοχείο στο ψεκαστικό βυτίο και προσθέτουμε την ανάλογη ποσότητα νερού.

Εάν η εφαρμογή γίνει με το σύστημα άρδευσης, ενσωματώνουμε το διάλυμα του Biorend-R στο σύστημα στη μέση της διάρκειας του ποτίσματος.

Εάν η εφαρμογή γίνει με ψεκαστικό μηχάνημα, αμέσως μετά θα πρέπει να ποτίσουμε τα δέντρα.

Το πρόγραμμα αντιμετώπισης του καπνώδη περιλαμβάνει 6 εφαρμογές σε διάρκεια 3 ετών. Πραγματοποιούνται 2 εφαρμογές ανά έτος, άνοιξη (Μάιο – Ιούνιο) και φθινόπωρο (Σεπτέμβριο – Οκτώβριο) για 3 συνεχή έτη παρέχοντας μια συνεχής προστασία στη ριζόσφαιρα όπου απαντώνται οι προνύμφες του καπνώδη.

Δοσολογία:

Η δόση κάθε επέμβασης ποικίλλει ανάλογα με την ηλικία των δέντρων και την πυκνότητα φύτευσης.
Συστήνουμε 1 εκατομμύριο νηματώδεις ανά δέντρο ανά επέμβαση με την ανάλογη ποσότητα υγρού Biorend-R.
Αναλογία μείγματος: 1 εκατομμύριο νηματώδεις / 5cc υγρό Biorend-R

Χειρισμός & αποθήκευση:

Για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα, καλό είναι να εφαρμόσουμε τους νηματώδεις το συντομότερο δυνατόν από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Οι ωφέλιμοι νηματώδεις μπορούν να διατηρηθούν στους 4-10 oC, μέχρι την ημερομηνία λήξης τους. Δεν τους τοποθετούμε ποτέ στην κατάψυξη ή σε θερμοκρασίες άνω των 35 oC.

Δεν αφήνουμε τη συσκευασία των νηματωδών εκτεθειμένη σε άμεσο ηλιακό φως καθώς είναι ευαίσθητοι στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Προετοιμασία εξοπλισμού:

Ο εξοπλισμός μας πρέπει να καθαρίζεται σχολαστικά, ειδικά εάν προηγουμένως έχει γίνει χρήση χημικών.

Σε περίπτωση εφαρμογής με ψεκασμό

Απομακρύνουμε τα φίλτρα του ψεκαστικού μηχανήματος.

Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ πίεση μεγαλύτερη των 5-10 ατμ. γιατί θανατώνονται οι νηματώδεις.

Η οπή του ακροφύσιου του ψεκαστήρα πρέπει να έχει διάμετρο τουλάχιστον 1 mm.

Προτιμάμε ψεκαστικό δοχείο με ανάδευση καθώς οι νηματώδεις με την πάροδο του χρόνου βυθίζονται στον πυθμένα του δοχείου και δεν διευκολύνεται η ομοιόμορφη κατανομή τους στα φυτά. Εάν δεν υπάρχει αυτόματη ανάδευση, ανακατεύουμε ανά 5‐10 λεπτά μηχανικά.

Λίστα Επιθυμιών 0
Δες τη λίστα επιθυμιών Συνεχίστε τις αγορές
Scroll to Top