Έξυπνο Λάστιχο 22,5m

Έξυπνο λάστιχο 30 μέτρα με πιστόλι εκτόξευσης νερού και τα απαραίτητα αξεσουάρ.

19.00 

Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: 900-648-137 Κατηγορία:
Μάρκες:Grow It

Magic Hose 3X 22,5 Μέτρα

Tο λάστιχο κήπου Magic Hose 22,5 μέτρα με πιστόλι είναι απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε κήπο !

Αυτό το λάστιχο κήπου – βεράντας σπιράλ με πιστόλι είναι  κατασκευασμένο απο ανθεκτικό που δεν διπλώνει, δεν θα σας προβληματίσει στο μάζεμα διότι είναι σπιροειδές !
Ποτέ άλλοτε το πότισμα στον κήπο και η καθαριότητα της αυλής δεν έγινε πιο πρακτικά, απλά και αποτελεσματικά, χρησιμοποιήστε αυτό το καταπληκτικό λάστιχο κήπου σπιράλ και θα μείνετε έκλπληκτοι !
Λάστιχο κήπου σπιράλ Magic Hose 22,5 με σύστημα συνεχούς ροής, δεν τυλίγεται στις γωνίες και δεν μειώνει την φυσική ροή του νερού,στην άκρη του διαθέτει πρακτικό πιστόλι ρυθμιζόμενης ροής.
Tώρα το νέο απίθανο επαναστατικό επεκτεινόμενο λάστιχο που τριπλασιάζεται όταν ανοίγετε το νερό και επανέρχεται στο αρχικό του μέγεθος μόλις κλείσετε το νερό. Ιδανική λύση για τον κήπο, το εξοχικό, την βεράντα  την αυλή κ.λ.π.

Ένα λάστιχο ξετυλίγεται και ξαναδιπλώνει μόνο του!

Ανοίγετε το νερό και αυτόματα επεκτείνεται έως και 3 φορές από το αρχικό του μέγεθος. Κλείνετε την πίεση και αμέσως αρχίζει να μαζεύει και επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση!

Είναι εξαιρετικά ελαφρύ και ανθεκτικό και αποτελείται από δύο ξεχωριστά λάστιχα: Ένα σκληρό εσωτερικό λάστιχο που επεκτείνεται και ένα αναδιπλούμενο εξωτερικό λάστιχο από πολύ δυνατό ενισχυτικό υλικό.

Εαν το συγκεκριμένο προϊόν χρησιμοποιηθεί δεν γινεται δεκτή αλλαγή ή επιστροφή.

Η συσκευασία περιέχει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ ώστε να συνδέσετε το λάστιχο σε μία συμβατική βρύση

Μην αφήνετε συνέχεια το λάστιχο συνδεδεμένο στη βρύση και τη βρύση ανοιχτή καθώς υπάρχει κίνδυνος να μην αντέξει την πίεση και να τρυπήσει. Πάντα να εκτονώνετε την πίεση με το πιστόλι ποτίσματος

Λίστα Επιθυμιών 0
Δες τη λίστα επιθυμιών Συνεχίστε τις αγορές
Scroll to Top