Ασβέστιο και Μαγνήσιο Βιολογικό 5Kg

Βιολογικό πρόσθετο Ασβεστίου και Μαγνησίου, για την πρόληψη και θεραπεία της τάπας, της ντομάτας και της πιπεριάς. Φυσικό προϊόν από όστρακα.

9.00 

Διαθεσιμότητα Διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: 189-513-022 Κατηγορίες: ,
Μάρκες:Gemma

Κατάλληλο για οποιαδήποτε καλλιέργεια που χρειάζεται βελτίωση στη δομή αλλά και στη διόρθωση της οξύτητας (pH) του εδάφους.
Μοναδικά χαρακτηριστικά
Φυσικής προέλευσης από όστρακα.Αποφυγή σαπίσματος της βάσης των καρπών (τάπα) των κηπευτικών όπως η τομάτα και η πιπεριά.Άμεσο και σίγουρο αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή του.Xρήση σε όλους τους δενδρόκηπους, λαχανόκηπους, σπορεία, όξινα εδάφη και γκαζόν.Εφαρμογή αμέσως πριν την σπορά ή την φύτευση
Συντελεί στη δημιουργία ενός πιο γόνιμου εδάφους
Βοηθά στην καλή ανάπτυξη των φυτών χάρη στην καλύτερη πρόσληψη θρεπτικών συστατικών από το χώμα. Είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και κατάλληλο για βιολογική καλλιέργεια.
Δοσολογία
Χρησιμοποιείται σαν στερεό. Διασκορπίζουμε και σκαλίζουμε στην επιφάνεια του εδάφους.
Σε γλάστρες/παρτέρια:
Πριν την φύτευση: Παραχώνουμε 200-300 g ή 2-3 χούφτες ανά τετραγωνικό.
Μετά την φύτευση: Σκαλίζουμε το έδαφος και σκορπίζουμε 100-150 g ή 1-1,5 χούφτα ανά τ.μ. Ακολουθεί πότισμα. Επαναλαμβάνουμε κάθε 20-30 μέρες.
Σε μεγάλες επιφάνειες:
Για θεραπεία
Ανάλογα με το ph του χώματος:
Μεταξύ 5,5-6,5: 1-2 kg ανά 10 τετραγωνικά
Μικρότερο του 5,5: 2-3 kg ανά 10 τετραγωνικά
Για συντήρηση
1 kg ανά 10 τ.μ. ετήσια το φθινόπωρο ή την άνοιξη

To οργανικό ασβέστιο της Gemma, είναι φυσικής προέλευσης (προέρχεται από απολιθώματα φυκιών από το Calcareum Lithothamnium που αλιεύονται στον ωκεανό) και ταιριάζει ιδανικά στον αποξυνισμό όλων των χωμάτων. Επιπλέον, βελτιώνει τη δομή του εδάφους και καθιστά εύκολα καλλιεργήσιμα τα βαριά χώματα. Δρα χωρίς τον κίνδυνο καψίματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη βιολογική γεωργία.

Σύνθεση
Ανθρακικό άλας (Magnesialime ) του οποίου το 90% περνά από κόσκινο με λεπτομέρεια 0,016 mm, με εξουδετεροποιητική αξία 50 και με 4% οξείδιο του μαγνησίου (NW 50-4 MgO).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

Λίστα Επιθυμιών 0
Δες τη λίστα επιθυμιών Συνεχίστε τις αγορές
Scroll to Top