Η εταιρεία

Γνωρίστε μας

Το growit.gr είναι ένα γεωπονικό κατάστημα το οποίο διαθέτει φυσική έδρα στην Καλλιθέα και ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα στημένα από καλλιεργητές για καλλιεργητές. Η ομάδα του Growit.gr αποτελείται από άτομα με γνώσεις και εμπειρία ετών στο χώρο της εσωτερικής και εξωτερικής καλλιέργειας φυτών. Στήσαμε το growit.gr γνωρίζοντας καλά τις απαιτήσεις που έχετε από ένα αληθινό growshop τις οποίες και σκοπεύουμε να καλύψουμε. Για αυτό το σκοπό θα προσπαθούμε να μένουμε ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις και τεχνολογίες στο χώρο, ώστε να εμπλουτίζουμε διαρκώς τον κατάλογο μας με νέα προϊόντα και να μπορούμε πάντα να σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές.

Ποικιλία

Στο κατάστημα μας θα βρείτε όλα τα απαραίτητα εφόδια και εξοπλισμό που απαιτούνται για μια ολοκληρωμένη εσωτερική ή εξωτερική καλλιέργεια. Στον κατάλογο μας υπάρχουν προϊόντα από τους μεγαλύτερους οίκους που ειδικεύονται στο χώρο, όπως τέντες, υδροπονικά συστήματα, λιπάσματα και ότι χρειάζεστε για τη δική σας καλλιέργεια στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επιλογές

Η εταιρία διατηρεί φυσικό κατάστημα όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να τα δείτε από κοντά, καθώς και ένα εύχρηστο λειτουργικό και πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα από όπου μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε, με ασφάλεια στις συναλλαγές σας, χαμηλά κόστη μεταφορικών και δυνατότητα εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

Με ολοκληρωμένες προτάσεις για αρχάριους αλλά και εξειδικευμένες λύσεις για πιο απαιτητικούς καλλιεργητές, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε πληροφορίες και λύσεις ώστε να ολοκληρώσετε επιτυχημένα τους στόχους σας.

Λίστα Επιθυμιών 0
Δες τη λίστα επιθυμιών Συνεχίστε τις αγορές
Scroll to Top