Εγγύηση-Επιστροφές

Εγγύηση

Τα προϊόντα του καταστήματος μας καλύπτονται από την εγγύηση που προσφέρει ο κατασκευαστής τους. Για να ισχύει η εγγύηση οφείλετε να χρησιμοποιείτε κάθε προϊόν βάση τον οδηγιών του εκάστοτε κατασκευαστή. Μη σωστή χρήση ενός προϊόντος ή μη εξουσιοδοτημένη επέμβαση σε αυτό χωρίς προηγούμενη επικοινωνία μαζί μας δύναται να ακυρώσει την εγγύηση του. Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η προσκόμιση του αποδεικτικού αγοράς. Σε περίπτωση που χρειάζεται να μας αποστείλετε το προϊόν για να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς

Επιστροφές

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στις εξής περιπτώσεις:

Διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε
Σε περίπτωση που σας έχουμε αποστείλει λάθος προϊόν οφείλετε να το επιστρέψετε στην αρχική του συσκευασία, εφόσον είναι εμφανές οτι είναι λάθος χωρίς να ανοιχτεί η συσκευασία του. Κατόπιν συνεννόησης μαζί σας θα αποστείλουμε εκ νέου το σωστό προϊόν και στην περίπτωση μη διαθεσιμότητας του προϊόντος θα σας επιστρέψουμε το ποσό που έχετε καταβάλλει. Τα έξοδα αποστολής σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνουν εμάς.

Σε περιπτώσεις DOA (dead on arrival – μη λειτουργία κατά την παραλαβή)
Σε αυτή την περίπτωση οφείλετε να μας ενημερώσετε εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εμάς.

Επιστροφή για αναβάθμιση προϊόντος εντός ή εκτός εγγύησης
Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς.

Χωρίς ιδιαίτερο λόγο
Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν χωρίς λόγο, μόνο εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την έκδοση λιανικής απόδειξης ή τιμολογίου με την προϋπόθεση οτι το προϊόν βρίσκεται σφραγισμένο στην αρχική εργοστασιακή του συσκευασία. Θα σας επιστραφεί το ποσό που πληρώσατε για τα προϊόντα αλλά όχι και τα έξοδα αποστολής και επιστροφής τα οποία σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνουν εσάς.

Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η προσκόμιση του αποδεικτικού αγοράς για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή. Σε περίπτωση επιστροφής παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, αναφέροντας τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας σας και τον λόγο επιστροφής.

Λίστα Επιθυμιών 0
Δες τη λίστα επιθυμιών Συνεχίστε τις αγορές
Scroll to Top